Početna / Ponuda / Dječje sobe / Alples dječja soba Planet

Alples dječja soba Planet - Akcija -5%

Namještaj za djecu i mlade u boji breze i šest pastelnih boja za dizajniranje "vlastitog planeta", bilo da je riječ o malom djetetu ili tinejdžeru. Veći dio programa namijenjen je opremanju soba za djecu i mlade, a dodani su i elementi koji omogućavaju kako opremanje sobe za novorođenče odnosno mališana, tako i sobe za mladu odraslu osobu.
Namještaj Planet dizajniran je s djetetom u mislima kako bi se dijete osjećalo ugodno i sigurno. Posebnu smo pozornost posvetili upravo sigurnosti u dječjoj sobi te stoga elementi dječje sobe Planet imaju zaobljene rubove, mekane gumirane ručke, zaštitne ogradice na krevetima te uklonjive donje ladice za detaljno čišćenje, što je prije svega važno kod alergičara. Prednost namještaja koji sadrži elemente za djecu različite starosne dobi je i u tome da namještaj raste zajedno s djetetom. Kako dijete raste, tako se pomoću podesivih nogu može promijeniti visina stola, a po potrebi možete i dokupiti dodatni element.

U periodu od 01. do 31.10.2020. na dječju sobu Planet dajemo 5% akcijskog popusta + dodatnih 10% popusta za plaćanje gotovinom*
* Napomena: prvi navedeni popust je akcijski, a drugi dodatni za plaćanje gotovinom. Popusti se ne zbrajaju.