Početna / Ponuda / Spavaće sobe / Hespo spavaće sobe / Hespo spavaća soba Marta

Hespo spavaća soba Marta - Akcija -10% i 15%

Naše spavaće sobe trebaju bi biti mirna utočišta od svakodnevnog stresa pa sigurno zaslužuju pažljivo, kreativno uređenje koje će spojiti funkcionalnost s ugodnom i opuštajućom atmosferom koja će nam osigurati kvalitetan odmor.
Upravo je ovo najintimniji dio našeg doma pa je važno da se unutar njega osjećamo lijepo, smireno i sigurno. Izrazite svoju osobnost prilikom uređenja, uskladite je sa svojim potrebama i stvorite upravo takav prostor koji će svakog jutra kad se probudite izmamiti vaš sretan i zasluženo odmoren osmijeh.
Elementi programa namještaja Marta toliko su raznovrsni, brojni i funkcionalni da stvaraju mogućnost za oblikovanje svake spavaće sobe, bez obzira koliko bila svojim dimenzijama specifična i posebna. Jasnih linija, s brojnim praktičnim rješenjima i bonus prostorima, nekoliko vrsta komoda, ormarića i visećih elemenata, program Marta postaje diskretan, ali neophodan sudionik vaše spavaće sobe.
Fronte su nježnih, svijetlih boja kako bi izazvale osjećaj svježine, ugode i smirenosti, ali s mogućnošću kombiniranja modernih umetaka u boji patlidžana koji će razigrati atmosferu sobe i dodati prostoru jednu dozu temperamenata. Dodatan šarm i drugačiju atmosferu zasigurno ćete svojoj sobi dodati odabirom sjajnih, lakiranih fronti koje će stvoriti interesantnu igru prelamanja svijetla te iz svakog kuta reflektirati drugačiju sliku, stvarajući time dodatnu, i uvijek novu, dimenziju vašoj spavaćoj sobi.
I nećete stati samo na spavaćoj sobi. Marta elementi mogu i vaš dnevni boravak učiniti modernim, prozračnim, elegantnim i ugodnim prostorom. Mogućnosti su brojne i interesantne, a vi sad dopustite svojoj mašti da se poigra i kreira upravo ono što vama najviše odgovara.

U periodu od 01. do 31.07.2020. na spavaću sobu Marta dajemo sljedeći popust:
- na spavaću sobu Marta ariš/fronte ariš dajemo 10% akcijskog popusta + dodatnih 10% popusta za plaćanje gotovinom*
- na spavaću sobu Marta ariš/fronte magnolija lak dajemo 15% akcijskog popusta + dodatnih 10% popusta za plaćanje gotovinom*
* Napomena: prvi navedeni popust je akcijski, a drugi dodatni za plaćanje gotovinom. Popusti se ne zbrajaju.