Doimo Salotti
najprodavanije sjedeće garniture u Italiji!

Doimo je ime koje postaje član vaše obitelji, središte svih životnih zbivanja. Ekskluzivan talijanski stil te kvaliteta i pažljiv odabir materijala koje karakteriziraju funkcionalnost i trajnost međusobno se nadopunjuju i čine savršen spoj kojeg morate doživjeti.

S više od 30 modela sjedećih garnitura u tkanini, složivih i prilagodljivih svakom prostoru te tapeciranim u raznim tkaninama (više od stotinu vrsta materijala raznih tekstura i uzoraka), Doimo sjedeće garniture spoj su dizajna dovedenog do savršenstva i kvalitete koja odolijeva vremenu.

Doimo Salotti program kožnih garnitura nudi više od 30 modela sjedećih garnitura, od klasičnih, tradicionalnih modela do modela modernih, ravnih linija. Čvrsta konstrukcija jamči dugovječnost, a pomni odabir sirovine za ispunu sjedećeg dijela, izrazitu udobnost. Doimo sjedeće garniture poznate su po preciznoj ručnoj izradi koja posebno dolazi do izražaja pri završnoj obradi i detaljima. Sve modele garnitura moguće je tapecirati po želji kupca u nekoj od 12 vrsta kože (različite debljine, tretmana i površinske obrade), a sve u stotinama boja i nijansi. Nenadmašan dizajn, čvrstoća i kvaliteta šavova i uporaba velikih površina kvalitetne kože kontroliranog porijekla dovode Doimo u sam vrh proizvođača kožnih garnitura. Doimo sjedeće garniture ostaviti će Vas bez daha ne samo svojim dizajnom već i besprijekornom kvalitetom!