Doimo Salotti i Štrukelj
samo najbolje sjedeće garniture za Vas

U periodu od 05. do 31.07.2021. na kompletan asortiman Doimo Salotti sjedećih garnitura i Sofo/Štrukelj sjedećih garnitura, dajemo 10% popusta za plaćanje na rate do 36 rata (bez kamata i naknada) + dodatnih 10% popusta za plaćanje gotovinom*
* Napomena: prvi navedeni popust je akcijski, a drugi dodatni za plaćanje gotovinom. Popusti se ne zbrajaju.

Sjedeća garnitura je nedvojbeno centralni komad namještaja svakog doma, mjesto gdje se možete opustiti nakon dugog radnog dana te provesti vesele trenutke s Vašom obitelji i prijateljima. Zato je važno da se prilikom odabira fokusiramo na osjećaj udobnosti koji pruža sjedeća garnitura, na kvalitetu ispuna, tkanina i materijala koji se koriste za izradu, ali i na estetiku samog namještaja.

Kada izabiremo sjedeće garniture za naš salon, tražimo samo najbolje provjerene proizvođače, najbolje materijale i tkanine, najinovativnije dizajne i najrazličitije kombinacije kako bismo zadovoljili sve Vaše potrebe. U našoj ponudi imamo veliki izbor sjedećih garnitura renomiranih talijanskih i slovenskih proizvođača, modernog i klasičnog dizajna po izuzetnim cijenama za danu kvalitetu. Zahvaljujući savjetu naših dizajnera interijera i najnovijim katalozima brandova Doimo Salotti i Sofo s kojima godinama surađujemo, sigurni smo da smo Vam ponudili samo najbolje.